Aktualitet21 Qershor 2018, 21:51

“Tronditja më e madhe në jetë”, rasti i dhimbshëm kur qau Rama

Shkruar nga Pamfleti
“Tronditja më e madhe në jetë”, rasti i

Edhe pse përgjithësisht Rama i ka tregua medias anën e tij të vrazhdë, rrëfimet e tij kanë treguar se edhe kryeministri ka kaluar distfatat e tij në jetë që i ka kaluar me shumë dhimbje.

Vetë ai ka rrëfyer kohë më parë se qan se ka ndodhur disa herë të qajë, por tronditjen më të madhe e ka pësuar në humbjen e babait.

“Është shumë e vështirë të flas për këtë gjë, por nuk kam pse të mos ua tregoj! Pati një sëmundje shumë të rëndë dhe shumë të papritur. Ishte shumë e papritur për të, shumë e papritur për të gjithë ne, dhe dëshpërim shumë i madh, sepse sëmundja ishte shumë e avancuar dhe shpresat nuk ishin shumë të mëdha.

Megjithatë ishte një betejë që duhej bërë dhe, si në çdo sfidë të njeriut, edhe në një sëmundje shumë të rëndë.

I thanë që kishte këtë sëmundje, por luftoi shumë dhe e mposhti sëmundjen. Hërë pas here bënte analizat dhe dukej sikur po përmirësohej, pastaj pati një moment kur u duk se nuk kishte më përmirësim. Pastaj u kapërcye ai moment, dhe kur kemi marrë përgjigjen që analizat dolën shumë mirë, ka qenë momenti më i lumtur dhe gëzimin ma ka dhënë ai.

Dhe një mësim shumë i madh që mora prej tij. Nuk ka gjë më të bukur sesa kur je i madh dhe mëson nga një i vogël, është një mësim që të mbreson për gjithë jetën!” /albeu.com/

Aktualitet