Politike22 Mars 2018, 10:07

Vasilika Hysi fut burrin, presion punonjësve: Jepni dorëheqjen!

Shkruar nga Pamfleti
Vasilika Hysi fut burrin, presion punonjësve: Jepni dorëheqjen!

Impresionuese! Macja është kura e HIV?

Gruaja deputete dhe anëtare te Komisionit të Ligjeve, burri drejtor në Ministrinë e Drejtësisë.

Ky është çifti Vasilika dhe Engjëll Hysi.

Sipas një denoncimi nga punonjësit e Shërbimit të Provës, Engjëll Hysi po i bën presion për të dhënë dorëheqjet.

Denoncimi është bërë nga punonjës të këtij institucioni, që drejtohet nga Engjell Hysi, bashkëshorti i deputetes socialiste Vasilika Hysi.

Shkresat përmes të cilave u kërkohet punonjësve të dorëhiqen ose në të kundërt do të shkarkohen nga detyra janë firmosur pikërisht nga Engjell Hysi.

Mësohet se të paktën 100 punonjës në të gjitha zyrat e Shërbimit të Provës rrezikojnë vendin e punës, ndërsa u kërkohet dorëheqja pasi nuk ka motivacion për t’i larguar nga funksionet që kanë.

Politike deputetja e PS nënkryetarja e parlamentit Vasilika Hysi