Vettingu në Polici, Eduart Merkaj i “mbijeton” filtrit të pasurisë dhe konfirmohet në detyrë

Drejtori i Departamentit të Kufirit dhe Migracionit, Eduart Merkaj është konfirmuar në detyrë nga Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit. -Lexo edhe: Moti i keq, Drejtoria e Përgjithshme Detare anulon lundrimet Pjesë e një bande kriminale në Itali, arrestohet 38-vjeçari në Lezhë Sipas trupës vlerësuese deklaroi se Merkaj ka dalë i pastër nga hetimet në bazuar … Continue reading Vettingu në Polici, Eduart Merkaj i “mbijeton” filtrit të pasurisë dhe konfirmohet në detyrë