Bota21 Korrik 2022, 00:30

· Bota

Shkruar nga Pamfleti
· Bota

Ajatollah Ali Khamenei i tha Putinit, gjatë një vizite në Teheran të marten: “Lufta është një çështje e ashpër dhe e vështirë dhe Irani nuk është aspak i kënaqur që njerëzit e zakonshëm të vuajnë prej saj, por në rastin e Ukrainës nëse nuk do të kishit marrë iniciativën, pala tjetër do të kishte shkaktuar luftë me iniciativën e saj…

Nëse rruga është e hapur për NATO-n, ajo nuk njeh kufij dhe nëse nuk ndalohej në Ukrainë, do të fillonin të njëjtën luftë pak kohë më vonë me pretekstin e Krimesë”, ka thënë Khamenei.

Bota