Politike17 Mars 2022, 18:23

Zgjedhjet e pjesshme vendore, Komisioni Rregullator në KQZ miraton rezultatin përfundimtar

Shkruar nga Pamfleti
Zgjedhjet e pjesshme vendore, Komisioni Rregullator në KQZ miraton

Begaj dekretoi 14 majin për "Vendoret", kur është afati i fundit për regjistrimin e partive politike në KQZ?

Komisioni Rregullator në KQZ ka miratuar rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve të pjesshme lokale të 6 marsit.

Rregullatori miratoi rezultatet për të 6 bashkitë ku u zhvilluan zgjedhjet e pjesshme lokale, Shkodrër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnjë.

Kujtojmë se, në zgjedhjet e pjesshme vendore: PS fitoi 5 bashki dhe koalicioni ‘Shtëpia e Lirisë’ një, duke lënë PD-në forcë të tretë, pa asnjë bashki.

Politike #Zgjedhjet e pjesshme vendore KQZ