Politike19 Prill 2024, 16:50

Opozita nuk votoi ngritjen e komisionit për dezinformim, Nikolla letër kryetarëve të propozojnë emrat

Shkruar nga Pamfleti

Opozita nuk votoi ngritjen e komisionit për dezinformim, Nikolla letër
Megjithëse opozita nuk e ka votuar në Parlament ngritjen e komisionit parlamentar për dezinformimin, kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla i ka dërguar një letër kryetarëve të grupeve parlamentare të opozitës, përkatësisht Gazment Bardhit, Agron

Dukës dhe Mesila Dodës, që të propozojnë emrat e deputetëve që do të jenë pjesë e komisionit. Komisioni përbëhet nga 11 anëtarë, 6 prej të cilëve nga mazhoranca dhe 5 nga opozita. Tre prej anëtarëve të opozitës i takojnë grupit parlamentar të Partisë Demokratike.

Opozita nuk votoi ngritjen e komisionit për dezinformim, Nikolla letër

komisioni i denziformimit