alb
Presidenti ukrainas Volodomyr Zelensky
Një Albanese kryeministër i Australisë, laburistët ngjiten në "fron" pas një dekade
Paguan populli/ Deputetë me 2-3 shtëpi në Tiranë e zona, marrin 350 mijë lekë/muaj për qira banimi
Ceno Klosi, krye-tatimori me shumë “cene” korrupsioni, ka sajuar dhe 216 milionë Euro humbje fiktive në OSHEE
Paguan populli/ Deputetë me 2-3 shtëpi në Tiranë e zona, marrin 350 mijë lekë/muaj për qira banimi
97-vjetori i themelimit, KLSH hap dyert për publikun, mundësi për t’u njohur me historikun dhe biseduar me audituesit
Java e Joseph Limpreht, pse heshtin mediat antiamerikane?!
Edi Rama i dhuron krushkut të Tomë Doshit, xhambazit Geront Çela të “Brunes”, koncesion 57 mijë m2 tokë shtetërore për kulla buzë detit në Vlorë
Muxhahidinët zëvendësojnë Berishën me Këlliçin, militantët i përvishen keq Belindit!

Editorial

Antimafia

Politike

Lajmi i Dites

Lajmet e Fundit

Kosova

Konflikti Rusi-Ukraine

Kronika

Ekonomi

Kulture

COVID-19

Sporti