Aktualitet30 Tetor 2023, 22:52

Përdhunimi i 26-vjeçares në Vlorë, flet e motra: Akt ekspertiza është kryer 5 ditë pas ngjarjes

Shkruar nga Pamfleti

Përdhunimi i 26-vjeçares në Vlorë, flet e motra: Akt

Sonte ka folur përmes një lidhjeje Skype motra e 26-vjeçares nga Vlora e cila është përdhunuar nga 3 persona më datë 20 Tetor. Të ftuarit e pyetën për akt ekspertizën mjeko-ligjore, pasi ende nuk ka një të tillë.

Motra e së resë për “Opinion” në Tv Klan, u përgjigj se akt ekspertiza është kryer 5 ditë pas ngjarjes së rëndë dhe akoma nuk ka një përgjigjie.

Motra e 26 vjeçares: Nuk ka dalë akoma akt ekspertiza mjeko-ligjore dhe ne nuk kemi marrë një përgjigjie për këtë gjë.

Merin Maçi: Për marrjen e aktit të ekspertimit mjeko-ligjor për të tilla raste bëhet kërkesë nga ana e strukturave të cilat merren me hetimin dhe nga informacionet që unë kam, kërkesa është bërë që me datë 21, por vendimi për marrjen e këtij akt ekspertimi ka vonuar disa ditë. Kjo mbetet një enigmë e madhe e cila i është bashkuar këtij hetimi nga ana e grupit hetimor për të parë se çfarë ka shkuar keq në marrjen e një akti ekspertimi.

Motra e 26-vjeçares: Pse nuk u bë ekspertizë që atë natë, apo një ditë më pas, por u bë në krye të 5 ditëve?! Që nuk mund të dalë asgjë, duhet të ishte bërë që në moment.

Merin Maçi: Pas 5 ditësh, me datë 25 (Tetor).

Iris Luarasi: Kjo është skandaloze.

Merin Maçi: Dy të arrestuarit kanë dalë për masë ndërkohë s’ishte bërë akoma akt ekspertiza.