Ekonomi23 Maj 2023, 08:36

Euro dhe dollari në pikiatë, mësoni si këmbehen sot monedhat e huaja    

Shkruar nga Pamfleti

Euro dhe dollari në pikiatë, mësoni si këmbehen sot monedhat

Monedha e eurozonës shitet sot me 111.6 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 103.3 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 128 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 77.2 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 114.5 lekëve. Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.74 lekë.

Euro dhe dollari në pikiatë, mësoni si këmbehen sot monedhat

#kursi i kembimit valutor