Ekonomi12 Shkurt 2024, 08:18

Kursi i këmbimit valutor, 12 shkurt 2024; si këmbehen monedhat e huaja ditën e sotme

Shkruar nga Pamfleti

Kursi i këmbimit valutor, 12 shkurt 2024; si këmbehen monedhat e huaja

Në tregun e këmbimit valutor, ditën e sotme (12 Shkurt 2024), një dollar amerikan do blihet me 95.8 lekë dhe do shitet me 96.8 lekë. Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 103.4 lekë dhe do shitet me 104.2 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 109.1 lekë dhe do shitet me 110.1 lekë. Ndërsa paundi britanik do blihet me 120.5 lekë dhe do shitet me 121.5 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për monedhat e huaja:

Kursi i këmbimit valutor, 12 shkurt 2024; si këmbehen monedhat e huaja

kembimi valutor 12 shkurt 2024