TAGS-AT E JAVËS

Forum13 Korrik 2025, 18:30

Yuri Kim dhe Shqipëria nën protektoratin e plehrave diplomatike!

Shkruar nga Myslim Murrizi

Yuri Kim dhe Shqipëria nën protektoratin e plehrave diplomatike!

Qelbanikë të këtij lloji ndikuan jo pak në ngritjen e urrejtjes ndaj administratës amerikane jo vetëm në Shqipëri por kudo.

Kjo sharabajke që nuk la pisllëk e maskarallëk pa gatuar në Shqipëri bashkë me karavidhe Blinkenin, qentë e pushtetit dhe servilët fundërrina të “opozitës” dje paska dalë në protestë si e shkarkuar nga puna dhe flakur në rrugë si leckë halesh.

Për 4 vjet rresht në Shqipëri diktoi dhe shkarkoi nga puna mbi 500 gjyqtarë dhe prokurorë nëpërmjet një trupe KPK qelbanikësh dhe një KPA fundërrinash që ishin të gjithë ordinerë të larguar ndër vite nga drejtësia.

Kjo monstër që jepte porosi llumhanëve të vettingut që të shkarkonin magjistratë e juristë për arsye krahinore, politike dhe preferenca personale të kësaj palaçoje ambasadore.

Kjo fundërrinë e pështirë që erdhi pa larë e pa dhëmbë në gojë, me thonj të paprerë e me një kostum doku ushtarak e iku e zhytur në llumin e korrupsionit të qeverisë shqiptare pa folur asnjë fjalë për tufën e hajdutëve që zgërdhihej nëpër tavolina për darka e dreka.

Jam shumë krenar që e kam kundërshtuar ballë për ballë në qershor 2020 e jam tallur publikisht me këtë monstër debile ordinere dhe një kokërr hajduteje e pështirë.

Qelbanikë të këtij lloji ndikuan jo pak në ngritjen e urrejtjes ndaj administratës amerikane jo vetëm në Shqipëri por kudo.

Çdo shtet ka qelbanikët e tij.

Kjo ishte një nga minierat qelbanik të administratës amerikane gjatë presidencës së fëlliqësirave të Sorosit që formalisht kishin Bidenin president.

Edhe e ngarkuara me punë si përfaqësuese e SHBA sot në ambasadë e filloi me të njëjtin stil detyrën, por që pas fitores së Presidentit TRUMP u dhjaks rrugës e frenoi shumë, saqë dogji ferrotat e tani vjen vërdallë pa “frena” derisa të ndalojë nga “përplasja” but but në një bordurë trotuari ose mullar byku.

Prej 10 vitesh fatkeqësisht në Shqipëri ka pasur plehra ambasadorë jo vetëm nga USA por edhe nga BE, KE, OSBE dhe disa vende anëtare të NATO-s dhe BE-së që kanë heshtur ndaj një qeverisjeje bastarde nga një tufë qelbanikësh hajdutë, sepse kanë ngrohur xhepat dhe janë bërë palë me qeverinë për një grusht parash të ndyra.

Lini një Përgjigje