Kjo jo vetëm që fiton, por ka shumë të ngjarë që Ogerta të tërhiqet krejtësisht nga gara dhe PD-ja me të gjitha partitë me të cilat Muli ka negociuar korr një fitore historike kundër Ramaduros dhe Agim Neshos, deri në atë masë sa edhe vetë Nesho do të habitej.
Ky është kandidati jopolitik i Partisë Demokratike dhe opozitës së mundur për Bashkinë e Tiranës.
Që udhëheqësit politikë dhe kupola qeverisëse e PD-së dhe opozitës të mos hanë më bar, por të hanë mut siç kanë ngrënë që nga shtatori i vitit 2021, sepse po luftojnë rreptësisht Sorosin dhe prezervativët e tij në Shqipëri, të cilët mbartin veset më të ndyra të njerëzimit dhe predikojnë degjenerimin e familjes.
Kjo është dora shumë përfaqësuese e Sorosit që u përpoq të mbillte depersonalizim, degjenerim, poshtërim, skllavërim dhe kastrim të politikanëve të opozitës dhe arriti mjaft nga qëllimi i saj, meriton të jetë kandidate nga kjo tufë e PD-së dhe opozitës për kryetar bashkie të Tiranës.
Do të ishte edhe më mirë nëse ajo do të ishte kandidate nga PD për bashkinë e Vlorës, pasi janë edhe dy anijet Tigra që ajo punoi shumë për t’i sjellë dhe që kanë qenë në det prej 4 vitesh, duke marrë rreth 100 milionë euro nga taksat e Shqipërisë, dhe është emëruar si drejtoreshë ekzekutive e një kompanie leshi nga një fshat në Bangladesh.
Si nënkryetarë të bashkive që do të drejtojë kjo fytyrë, duhet patjetër të ketë dy palaço nga SPAK që ky karavidhe i ka emëruar pa asnjë vlerë dhe me veting të ndyrë në mënyrë që të jetë e qetë se nuk do të ketë hetim siç la një mesazh kur ishte ambasadore për këto 4 vjet.
Më mirë vetë ky qelbës sesa skllevërit e zakonshëm dhe shërbëtorët e neveritshëm e të paturp të kësaj mostre që e përdori Shqipërinë për punët e saj personale, duke gjetur plot me gjëra të qelbura që ia njollosnin mendjen nga qeveria dhe opozita.
Kjo jo vetëm që fiton, por ka shumë të ngjarë që Ogerta të tërhiqet krejtësisht nga gara dhe PD-ja me të gjitha partitë me të cilat Muli ka negociuar korr një fitore historike kundër Ramaduros dhe Agim Neshos, deri në atë masë sa edhe vetë Nesho do të habitej.
Kjo nuk kërkon fushatë apo postera që deputetët e PS-së të pozojnë me dy gishta.
Kjo nuk ka nevojë as për komisioner, kështu që PD-ja dhe sektori i çorganizimit nuk turpërohen fare.
Paç fat Yri Kim-Kar-Dash dhe faleminderit që na gjete në këtë ditë të vështirë ku Muli dhe Belo kanë pasur një javë pa gjumë me negociata për leshin e derrit me partitë dhe udhëheqësit nga Bangladeshi.
Po po dumanin ta marri se e ka ortak juri
Lymo kujdes kur del shetitje nga fshati
Gaztori Murrizi po cmendet per nje vend ne estraden e politikes.
Po ky sikur e kishte te sigurte qe do te ishte deputet ne Shtator?