Dritëro Agolli

Dritëro Agolli ndërhyri që Ramës të mos i jepnin armë në zbor: Ka probleme mendore - Politike
Politike16 Mars 2018, 19:27

Dritëro Agolli ndërhyri që Ramës të mos i jepnin armë në zbor: Ka probleme mendore

Shkruar nga Pamfleti
Dritëro Agolli ndërhyri që Ramës të mos i jepnin

Dalin në dritë fakte të reja mbi skizofreninë e Edi Ramës. Pas publikimit të raportit mjëksor ku vërtetohej skizofrenia e Edi Ramës, sot po publikojmë një tjetër fakt tronditës që tregon për rrezikun që u kanosej qytetarëve të tjerë nga Edi Rama nëse ky do të pajisej me armë në zborin ushtarak.

Një anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve të degës Burrel tregon se në shtator, tetor, nëntor të vitiit 985 Edi Rama kishte shkuar në garnizonin e Burrelit për të bërë zborin ushtarak tremujor. Duke e ditur se ai vuante nga skizofrenia, mjaft njerëz të tij të afërt, kanë bërë të pamundurën duke ndërhyrë tek eprorët e Repartit Ushtarak ku kryente zborin që Edi Rama të mos pajisej me armë sepse rrezikonte jetën e të tjerëve.

Njëri nga ata që kanë ndërhyrë ka qenë edhe Dritëro Agolli, i cili në atë kohë ishte Kryetar i Lidhjes së Shkrimtarëve të Shqipërisë ka shkauar posaçërisht në Burrel dhe u ka kërkur drejtuesve të degës së Lidhjes së Shkrimtarëve të Burrelit që të ndërmjetësonin tek Komnadanti i Repartit Ushtarak që të mos i jepnin armë Edit pasi paraqiste rrezik për shkak të problemeve mendore.

Por kanë qënë edhe prindërit e Edvinit që kanë shkuar në Burrel për të ndëryrë në mënyrë që ai të mos pajisej me armë gjatë kryerjes së zborit sepse përbënte rrezik. Kristaqi dh bashkëshortja e tij, Aneta kanë shkuar pas disa ditësh në Burrel dhe u janë lutur drejtuesve të Repartit që të mos i jepnuin armë Edit se mund të vrasë njerëz.

Duket se ndërhyrja e Dritëroit, por sidomos ndërhyrja e prindërve të tij i ka bindur drejtuesit e Repartit Ushtarak që të mos i jepnin armë Edi Ramës. Ky është vetëm njëri nga faktet tronditëse që po paraqesim sot për lexuesit, por në numrat e ardhëshëm të gazetës do të publikojmë të tjera fakte të çrregullimeve psiqike të njeriut që drejton sot PS-në dhe që përbën një një rrezik për shqiptarët./Proletari.com

Politike Dritëro Agolli ndërhyri që Ramës të mos i jepnin armë në zbor: Ka probleme mendore