Aktualitet22 Prill 2024, 09:43

Cila është struktura e fshehtë brenda CIA-s? Misioni i “Qelesheve të Bardha” që është kundër elitës (Video)

Shkruar nga Pamfleti

Cila është struktura e fshehtë brenda CIA-s? Misioni i

Konspiracionisti i njohur Alfred Cako foli për një strukturë të veçantë brenda radhëve të CIA-s. Cili është misioni i tyre dhe kur aktivizohen ata?

Alfred Cako: Nuk dihet, lufta është e hapur. Mund të fitojë edhe krahu tjetër dhe të gjitha pakicat që kanë bërë këto skema diabolike mund të përfundojnë këta të humbur. Nuk dihet se çfarë mund të ndodhë. Nëse do prishet struktura e sotme e botës, që ata e kontrollojnë nga luftërat, atëhere mund të organizohet krahu tjetër dhe tí kundërvihet. në CIA psh, ka ata që quhen 'Qeleshet e bardha", janë brenda CIA-s dhe kanë strukturën e tyre që punojnë.

Anja: Qeleshet e Bardha janë pro shumicës apo pro pakicës?

Alfred Cako: Janë kundër pakicës: janë për jetën, për të zhvilluar jetën e njerëzve. Të heqin prodhimin e parasë nga një grup i vogël njerëzish, të cilët kanë marrë kaq shumë pasuri, sepse e prodhojnë ata paranë

Anja: Atëhere ka shpresë, ka dritë edhe në fund të tunelit

Alfred Cako: Ka dhe kjo puna që po bëjmë ne, nuk është gjë tjetër, veç se t'u ndezim disa shkëndija njerëzve. Se njoh shumë veta që më thonë "Po çfarë do bëjmë ne?!" Po ti zgjohu një herë, hapi sytë, më beso mua për çfarë po të them. Pastaj është hapi i dytë ai. Rezisto, por duhet ta kuptosh nga të vjen e keqja që të rezistosh

(min.59: 20)

alfred cako ppp anjeza husha qeleshet e bardha cia