Ekonomi27 Mars 2023, 09:14

Euro në pikiatë, mësoni si këmbehet sot monedhat e huaja

Shkruar nga Pamfleti

Euro në pikiatë, mësoni si këmbehet sot monedhat e huaja

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 105.7 lekë dhe do të shitet me 106.6 lekë.

Euro sot do blihet me 113.9 lekë dhe do shitet me 114.4 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 114.5 lekë dhe do shitet me 115.4 lekë.

Paundi britanik do të blihet me 128.9 lekë dhe do shitet me 130 lekë.

Euro në pikiatë, mësoni si këmbehet sot monedhat e huaja

#kursi i kembimit valutor