Ekonomi 5 Maj 2023, 08:27

Euro dhe dollari në krizë, si këmbehen monedhat e huaja sot

Shkruar nga Pamfleti

Euro dhe dollari në krizë, si këmbehen monedhat e huaja sot

Sot, më 5 maj 2023, dollari amerikan blihet me 100.4 lekë dhe shitet me 101.6 lekë.

Euro blihet me 111 lekë dhe shitet 111.6 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 125.8 lekë dhe shitet me 127.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 112.7 lekë, ndërsa në shitje me 113.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.3 lekë dhe në shitje me 75.3 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme.

Euro dhe dollari në krizë, si këmbehen monedhat e huaja sot

kursi i këmbimit