Ekonomi 2 Nëntor 2023, 07:39

Euro dhe dollari në pikiatë, si këmbehen sot monedhat e huaja

Shkruar nga Pamfleti

Euro dhe dollari në pikiatë, si këmbehen sot monedhat e huaja

Sot, më 2 nëntor 2023, dollari amerikan blihet me 99.4 lekë dhe shitet me 100,3 lekë.

Euro blihet me 104,9 dhe shitet me 105.6.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 108.7 lekë, ndërsa në shitje me 110 lekë.

Paundi britanik blihet me 120 lekë dhe shitet me 121.1 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71.5 lekë, ndërsa në shitje me 73 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Euro dhe dollari në pikiatë, si këmbehen sot monedhat e huaja