Ekonomi 1 Nëntor 2023, 07:34

“Tërmet” në tregun valutor, bien euro dhe dollari

Shkruar nga Pamfleti

“Tërmet” në tregun valutor, bien euro dhe dollari

Sot, më 1 nëntor 2023, dollari amerikan blihet me 98.7 lekë dhe shitet me 100 lekë.

Euro blihet me 105 dhe shitet me 105.7.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 109.8 lekë, ndërsa në shitje me 110.8 lekë.

Paundi britanik blihet me 119.5 lekë dhe shitet me 120.5lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71.7 lekë, ndërsa në shitje me 73.5 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

“Tërmet” në tregun valutor, bien euro dhe dollari