Ekonomi18 Prill 2024, 07:14

Euro në pikën më kritike, si këmbehen sot monedhat e huaja

Shkruar nga Pamfleti

Euro në pikën më kritike, si këmbehen sot monedhat e huaja

Monedha e eurozonës shitet sot me 101.8 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 95.8 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 118.7 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 69.7 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 104.5 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.61 lekë.

Euro në pikën më kritike, si këmbehen sot monedhat e huaja