Ekonomi26 Maj 2023, 08:01

Këmbimi valutor! Rritet euro, mësoni me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja ditën e sotme

Shkruar nga Pamfleti

Këmbimi valutor! Rritet euro, mësoni me sa shiten dhe blihen monedhat

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 102.7 lekë dhe do të shitet me 103.6 lekë.

Euro ka pësuar një rritje të lehte. Sot monedha evropiane do të blihet me 110.4 lekë dhe do të shitet me 111.1.

Franga zvicerane sot do të blihet me 113 lekë dhe do të shitet me 114 lekë.Ndërsa paundi britanik do të blihet me 126.4 lekë dhe do të shitet me 127.5 lekë.

Këmbimi valutor! Rritet euro, mësoni me sa shiten dhe blihen monedhat

këmbimi valutor! euro dollar