Ekonomi24 Maj 2023, 07:53

Euro dhe dollari në "greminë", mësoni si këmbehen sot monedhat e huaja    

Shkruar nga Pamfleti

Euro dhe dollari në "greminë", mësoni si këmbehen

Monedha e eurozonës shitet sot me 111.3 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 103.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 127.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 77 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 114.3 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.74 lekë.

#kursi i kembimit valutor