Kronike26 Shkurt 2024, 14:55

Në qeli për vrasjen e babait, pronari i Amarildo Metës: Pas krimit erdhi në punë e sillej normalisht, ditën që u arrestua më mori para borxh!

Shkruar nga Pamfleti

Në qeli për vrasjen e babait, pronari i Amarildo Metës: Pas

Pronari i Amarildo Metës, i cili ndodhet në qeli bashkë me motrën e vëllain se akuzohen se vranë e groposën të atin, Theodhori Rafti tha se ai ishte një djalë shumë i urtë. Sipas tij, 21-vjeçari pas vrasjes ka ardhur çdo ditë në punë dhe është sjellë normalisht.

21-vjeçari kur është pyetur nga pronari se pse nuk bëjnë denoncim në Tv për humbjen e babait, ka deklaruar se nuk e nxirrnin pasi vëllai i madh nuk kishte dashur e kishte deklaruar se është turp ta nxjerrin.

"Si çdo ditë as nuk e kemi kuptuar sërish a ka pas probleme. Ka ardhur në punë si zakonisht deri në momentin që është arrestuar. Është çuni im ishte këtu duke i marr lekë borxh çunit. Ishte i vëllai erdhi i mori lekë borxh. Atë ditë që e kanë arrestuar në darkë. Kërkoi lekë borxh këtu.

Vinte për ditë pa prishur asnjëlloj punë. Këtu punonte vite përherë. Asnjëlloj dyshimi. E pyeta mjes dhe në darkë. A ka ndodhur gjë. Nuk dimë gjë thoshte. Amarildo ka ardhur në punë çdo ditë si përherë. Edhe atë ditë kur është vrarë. Deri në darkë. Djalë shumë i urtë, në shtëpi se dimë. Si për herë. Ashtu si sillej me herë të tjera ashtu është sjellë. Kur i thoshim po shikoni kontrollojeni ose nxirreni në TV dhe thoshte nuk do vëllai i mahd ta nxjerrim se është turp. atë natë erdhi këtu, i mori lekë borxh djalit. Ishte shumë i urtë. Nuk hapte gojën fare. S’ma merr mendja dhe ka lidhje me fejesën e vajzës. Nuk ma merrte mendja kurrë. Aq urtë sa rrinte, prej 1 viti e kam pasur punëtor. Viktima ishte zotëri burrë. As lekët nuk ja merrte djalit. Se pyeste sa lekë merr! Vinin ndonjëherë, 1 natë para se të zhdukej. Nuk kishin asnjë konflikt, kishte shitur një tokë këtu. Ishte futur ndërmjetës për të shitur një tokë. Desha me shit timen por nuk kanë rëndë dakord. Ishte burrë shumë i mirë."- deklaroi ai.