Kulture 5 Dhjetor 2023, 11:22

“Artist i rrallë”, Bujar Kapexhiu: Çfarë e dallonte Mirush Kabashin nga të tjerët!

Shkruar nga Pamfleti

“Artist i rrallë”, Bujar Kapexhiu: Çfarë e dallonte

Bujar Kapexhiu, ka treguar njohjen e tij me Mirush Kabashin, i cili u nda sot nga jeta pasi humbi betejën me një sëmundje të rëndë.

Kapexhiu vlerësoi figurën e Kabashit, ndërsa theksoi se ai ishte tepër i veçantë për nga talenti.

“Një humbje e madhe për familjen, miqtë, shokët dhe artin shqiptar. Themi shpesh për aktorët dhe regjisorët që janë të rrallë, por për Mirushin fjala e sinqertë është; një aktor dhe artist i rrallë. Ai ka qenë një aktor i talentuar, virtuoz.

Atë e dallonte nga të tjerët, serioziteti, këmbëngulja dhe puna që bënte me rolin, madje ne thonim; e tepron më këtë seriozitet. Mbi këtë material më pas kishte një punë të jashtëzakonshme. Ai kishte korrektesë për gjithçka.”, tha ai për News24.