Politike15 Maj 2023, 00:44

Numërimi i votave/ Koalicioni “Bashkë Fitojmë” dominon në Has, Fushë Arrëz, Mirditë dhe Memaliaj

Shkruar nga Pamfleti

Numërimi i votave/ Koalicioni “Bashkë Fitojmë”

Koalicioni Bashkë Fitojmë po dominon procesin e numërimit të votave në 4 bashki. Në Has Mitar Duti i opozitës ka 52 për qind të votave, ndërsa Beqir Mulaj i PS 48 për qind. Në Fushë Arrëz, Hil Curri i BF ka marrë 58.3 për qind të votave, ndërsa kandidati i PS, Fran Tuci 41.7 për qind. Në Mirditë Alber Mlyshi i BF ka 52.9 për qind, ndërsa Ndrec Dedaj i PS 47.1 për qind të votave. Në Memaliaj Albert Malaj i BF deir tani ka 53.7 për qind të votave dhe Gjolek Guci i PS ka marrë 46.3 për qind.

zgjehdje numermimi