Showbiz13 Mars 2023, 08:19

E hënë, 13 mars 2023; Shigjetari e nis javën me ‘këmbë të mbarë’

Shkruar nga Pamfleti

E hënë, 13 mars 2023; Shigjetari e nis javën me

Horoskopi i sotëm tregon për Hënën në shenjë, e cila do bëjë që sfera e ndjenjave të shkëlqejë, pa lënë pas miqësinë dhe familjen. Në përgjithësi mund t’ju vijnë ndihma andej nga s’e prisnit dhe kjo do rrisë mirëkuptimin. Është fiks momenti për të reaguar, sepse fati do jetë me ju për çdo projekt si profesional edhe privat.

Sot maksimumin e kënaqësisë mund ta kesh në fushën shoqërore, intime, ose intelektuale. Do keni lehtësi në krijimin e kontakteve të reja, duke ndjerë interes për gjithçka stimulon intelektin dhe krijimtarinë. Fatmirësisht karriera juaj do shohë të bëhen hapa para.

shenja me fat