Sondazhe14 Maj 2023, 17:40

Sondazh/ Si e konsideroni administrimin e procesit zgjedhor nga KQZ dhe kryetari Ilirian Celibashi?

Shkruar nga Pamfleti
Sondazh/ Si e konsideroni administrimin e procesit zgjedhor nga KQZ dhe kryetari

Poll

celibashi sondazhe