besa shahini

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini njofton shkarkimet e para - Aktualitet
Aktualitet18 Janar 2019, 13:03

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini njofton shkarkimet e para

Shkruar nga Pamfleti
Ministrja e Arsimit, Besa Shahini njofton shkarkimet e para

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini njofton shkarkimet e para

Sot janë prezantuar detaje nga “Pakti për Universitetin”, nga  ministrja e Arsimit, Besa Shahini.

“Bordet e Administrimit do të shkarkohen në të gjitha universitetet dhe anëtarët e rinj do të zgjidhen nga një proces i hapur që do të jetë transparent. Anëtarët e Bordit do të jenë figura të njohura, dhe një prej tyre do të zgjidhet nga studentët. Prandaj u bëj thirrje studentëve që të nisin të mendojnë për procesin e zgjedhjeve, jo vetëm të anëtarëve të bordit por dhe për Këshillat Studentor, aty nuk ka pasur zgjedhje”, u shpreh Shahini.

Aktualitet besa shahini