“Robert De Niro i tha f*ck you Donald Trump, dhe ne duhet ti themi këtij tonit f*ck you” - Aktualitet
Aktualitet11 Qershor 2018, 21:43

“Robert De Niro i tha f*ck you Donald Trump, dhe ne duhet ti themi këtij tonit f*ck you”

Shkruar nga Pamfleti
“Robert De Niro i tha f*ck you Donald Trump, dhe ne duhet ti themi

“Robert De Niro i tha f*ck you Donald Trump, dhe ne duhet ti themi këtij tonit f*ck you”

Aktorë dhe qytetarë janë mbledhur sërish pranë Teatrit kombëtar duke këruar që të mos shembet godina.
Alfred Trebicka, gjatë fjalës së tij i ka bërë thirrje qeverisë që të mos prekë Teatrin, ndërsa ai i është drejtuar edhe qytetarëve që të vazhdojnë protestat derisa të anulohet projektligji që legjitimon prishjen e Teatrit Kombëtar.

“Robert De Niro i tha f*ck you Donald Trump, dhe ne duhet ti themi këtij tonit f*ck you”, tha Trebicka.

Ndërkohë Edmond Budina u shpreh se do të “ngujohen në teatër dhe se nuk largohen nëse qeveria nuk tërhiqet nga shembja”.

“Të premten në orën 19:00 të mblidhemi dhe ti kërkojmë qeverisë të tërhiqet nga drafti”, u shpreh ai.

Aktualitet