Sezoni Turistik

1 Shtator 2018, 11:4011:40Aktualitet
Sezoni turistik në Velipojë dështon pa nisur mirë, shkak rruga e shkatërruar (Video) - Aktualitet
Aktualitet20 Prill 2018, 20:34

Sezoni turistik në Velipojë dështon pa nisur mirë, shkak rruga e shkatërruar (Video)

Shkruar nga Pamfleti
Sezoni turistik në Velipojë dështon pa nisur mirë, shkak

Sezoni turistik në Velipojë dështon pa nisur mirë, shkak rruga e shkatërruar (Video)

Mund të konsiderohet i dështuar pa nisur mirë sezoni turistik në plazhin e Velipojës. Punimet për rikonstruksionin e rrugës Shkodër – Velipojë, përveç ritmit të tyre, që lë shumë për të dëshiruar, pritet të jenë problemi kryesor i këtij sezoni turistik në Velipojë.

 

Punimet për rrugën Shkodër Velipojë të nisura prej muajsh, ishin parashikuar që të përfundonin para sezonit turistik, por situata e përmbytjeve dhe problematika e devijimit të projektit në zonën e Bërdicës, duket se ka bërë që ky investim, i cili ishte parashikuar si zgjidhje për sezonin turistik të Velipojës, të kthehet në gangrenë.

 

Banorët janë skeptikë për sezonin veror, i cili është në prag të tij. Pak ditë na ndajnë nga çelja e sezonit turisti, i cili pritet të hapet në datën 4 maj në plazhin e Velipojës.

 

Aktualitet rruga e shkatërruar Sezoni Turistik