Aktualitet16 Gusht 2023, 11:07

"Çast i rëndësishëm për drejtësinë", Ambasada e SHBA nxit magjistratët të aplikojnë për vakancat në KLGJ dhe KLP

Shkruar nga Pamfleti
"Çast i rëndësishëm për
Ambasada e SHBA

Ambasada Amerikane në Tiranë ka nxitur të gjithë magjistratët e kualifikuar të aplikojnë për të shërbyer në Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Ambasada shkruan se ky është një çast i rëndësishëm për sistemin e drejtësisë në Shqipëri për të siguruar përparim të vazhdueshëm dhe ruajten e parimeve përcaktuese të reformës në drejtësi.

Ambasada shkruan se afati i aplikimt është  deri me 4 Shtator.

“Ambasada e SHBA nxit të gjithë magjistratët e kualifikuar për të shërbyer në Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe Këshillin e Lartë të Prokurorisë të aplikojnë për vendet e lira në KLGJ dhe KLP. Ky është një çast i rëndësishëm për sistemin e drejtësisë në Shqipëri për të siguruar përparim të vazhdueshëm dhe ruajten e parimeve përcaktuese të reformës në drejtësi. Mos e humbisni mundësinë për të dhënë kontribut në një reformë në drejtësi që është efektive, transparente dhe e drejtë – në emër të kolegëve tuaj magjistratë dhe qytetarëve shqiptarë.”-shkruan Ambasada Amerikane.

ambasada e shba aplikoni për vendet e lira në klgj dhe klp