Aktualitet24 Qershor 2024, 14:14

Matura Shtetërore, publikohen rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Shkruar nga Pamfleti

Matura Shtetërore, publikohen rezultatet e provimit të Gjuhës

Rezultatet e provimit të Gjuhë Shqipe dhe Letërsi janë publikuar këtë të hënë.

Të gjithë maturantët që kanë dhënë këtë provim mund të kontrollojnë rezultatet e tyre online në linkun e mëposhtëm të publikuar nga Qendra e Shërbimeve Arsimore
Të gjitha provimet e Maturës Shtetërore 2024, janë zhvilluar deri më tani, ndërsa i fundit, ai me zgjedhje u zhvillua sot.

Të gjitha provimet u shoqëruan me incidente, ku brenda 30 minutash teza e provimit u fotografua dhe më pas u publikua në rrjete sociale.