Ekonomi10 Qershor 2023, 07:58

Euro dhe dollari në "greminë", mësoni si këmbehen sot monedhat e huaja    

Shkruar nga Pamfleti

Euro dhe dollari në "greminë", mësoni si këmbehen

Monedha e eurozonës shitet sot me 106.1 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 98.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 123.3 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 74.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 109 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.7 lekë.

kursi i këmbimit