Ekonomi 7 Maj 2023, 08:11

Euro në pikiatë, mësoni si këmbehen sot monedhat e huaja

Shkruar nga Pamfleti

Euro në pikiatë, mësoni si këmbehen sot monedhat e huaja
Monedha e eurozonës shitet sot me 111.6 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 101.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 127.4 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 75.8 lekë. Franga zvicerane kap vlerën e 113.2 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.76 lekë.

#kursi i kembimit valutor