Ekonomi30 Tetor 2023, 07:50

Kursi i këmbimit 30 Tetor 2023/ Zbuloni me sa shitet dhe bilhet euro e dollari ditën e sotme

Shkruar nga Pamfleti
Kursi i këmbimit 30 Tetor 2023/ Zbuloni me sa shitet dhe bilhet euro e
Kursi i këmbimit 30 Tetor 2023

Sot, më 30 tetor 2023, dollari amerikan blihet me 99.7 lekë dhe shitet me 100.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 109.8 lekë, ndërsa në shitje me 110.8 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.2 lekë dhe shitet me 121.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71.7 lekë, ndërsa në shitje me 73.5 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Kursi i këmbimit 30 Tetor 2023/ Zbuloni me sa shitet dhe bilhet euro e

 

kursi i këmbimit 30 tetor 2023