Kosova 5 Dhjetor 2023, 22:33

Misteri i vrasjes së Liridonës në Kosovë, babai i Naim Murselit flet për një sekret!

Shkruar nga Pamfleti

Misteri i vrasjes së Liridonës në Kosovë, babai i Naim

Babai i Naim Murselit është pyetur lidhur me detajet dhe dyshimet që qarkullojnë tashmë lidhur me vrasjen e Liridona Ademit.

Në një intervistë për emisionin “Opinion” ai është pyetur për pistën e një biseksualizmi të dyshuar të të birit, që mund të jetë zbuluar nga ana e Liridonës.

Shaban Murseli e ka mohuar këtë mundësi, ndërsa është shprehur se megjithatë një sekret i zbuluar nga Liridona mund të ketë qenë shkak për vrasjen.

Pjesë nga intervista me Shaban Murselin

Është përmendur si shkak që mund të jetë biseksualizmi për të cilin ka patur informacion Liridona.

Babai i Naimit: Sa i përket gjinisë mashkullore, tregoj të vërtretën, është ndoshta keq me thënë, i ka urrejt.

Po fëmijët, i kërkojnë prindërit?

Babai i Naimit: Po mbrëmë kanë filluar, i kërkojnë dy persona nga dajat.

Keni komunikuar me ta?

Babai i Naimit: Është gjendje e tensionuar, të vetmin komunikim e kam pas, ja dërgova një mesazh kisha dëshirë me marr pjesë në rivarrim, por mora përgjigje negative.

A lanë patur ndonjë herë telashe?

Babai i Naimit: Kurrë në jetën time, as më ka thënë Liridona, as Naimi që kanë patur mosmarrëveshje.

Sa i përket financave është në borxhe?

Babai i Naimit: Unë nuk e di të ketë borxhe, e ka patur një presion por prej kujt nuk e di.

Mund të jetë ndonjë sekret?

Babai i Naimit: Mund të jetë ndonjë sekret dhe është dasht me e eleminu.

naimi liridona