Showbiz16 Mars 2023, 13:39

‘Faleminderit për porosinë zemra’, Luizi-Kiarës: Ishte porosi nga ai ‘tjetri’ për ty

Shkruar nga Pamfleti

‘Faleminderit për porosinë zemra’, Luizi-Kiarës:

Një mesazh i dërguar për Lorenc Hasramën përmes aplikacionit ‘Big Love’ trazoi ujërat mes çiftit Luiz dhe Kiara. Ishte Luizi ai që bëri sikur nuk i dha rëndësi për momentin, por vendosi ta komentojë me Kiarën teksa po konsumonte ushqim. Banori tha se mesazhi që shkruante ‘faleminderit për porosinë zemra’ ishte për Kiarën. Por kjo e fundit nuk mendon kështu, duke thënë se Lorencin e njeh që nga jashtë shtëpisë.

Por Luizi, insistoi duke shtuar se Lorenci kreu porosinë e një personi, duke i thënë Kiarës ‘zemra’:

Luizi: Kur i thashë Lorencit, avash me këtë zemra se e kishte porosi prej dikujt tjetër me të thënë o zemra. Lorenci e kishte porosi prej shokut që deshi me të thënë ty ‘hë zemër’.

Kiara: Jo more.

Luizi: A erdhi mesazhi?

Kiara: Po.

Luizi: Aman kujdes, faleminderit për porosinë zemra. Prandaj i thashë ‘avash o shpirt me këto zemra se nuk u liru’.

Kiara: Ore seriozisht e ke? Unë e njoh nga jashtë Lorencin.

Luizi: Nuk ka faj Lorenci, po i ka dhënë porosi ai tjetri. Ti a e pe mesazhin sot? Apo nuk ishe aty?

Kiara: Çfarë tha mesazhi edhe një herë?

Luizi: Rrofsh për porosinë që ma kryve vëlla. Për zemrën, se e kishte futur zemrën në ‘thonjëza’. Leje moj se i njoh që në sy që kur futen brenda.

Kiara: Po jo mo jo, seriozisht e ke, unë nuk e mora fare ashtu, nuk e di nuk besoj se ishte për atë qëllim. Po kush ishte ai që the e njoh?

luizi dhe kiara zemra