Sport20 Shkurt 2024, 16:53

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo për Barçën i vë ‘flakën’ Rios në këto ditë feste (Foto)

Shkruar nga Pamfleti

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

Vanesa Reinhardt është një nga yjet më të ndjekura në “Onlyfans”, me bukuroshen gjermane që është gjithashtu dhe një tifoze e zjarrtë e Barcelonës.

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

Së fundmi, ajo ka vendosur që të vizitojë Brazilin për Karnavalet e njohura dhe duket se i ka vënë “flakën” Rios në këto ditë feste.

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

Vanesa gjithashtu ka qenë shoqe e ngushtë dhe me yllin shqiptar të “Onlyfans”, Melisa Mtx, por prej disa kohësh ato nuk e ndjekin më njëra-tjetrën në asnjë platformë.

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

Brazili feston Karnavalet, ylli i “Onlyfans” që bën tifo

vanesa reinhardt ylli i onlyfans