Sport17 Prill 2024, 20:57

Mbape udhëheq formacionin ideal të “EURO 2024”, vlen mbi 1.1 miliardë Euro

Shkruar nga Pamfleti

Mbape udhëheq formacionin ideal të “EURO 2024”, vlen mbi

“EURO 2024” do të jetë një paradë yjesh të futbollit ku një pjesë e tyre vlejnë me dhjetëra apo qindra milion Euro. Duke u bazuar te faqja “Transfermarkt.com”, “Sky Sport Italia” ka ndërtuar 11-shin më të kushtueshëm.

Ky ekip që për ta patur duhet të kesh mbi 1.1 miliard Euro përbëhet nga futbollistë të Anglisë, Francës, Portugalisë dhe Spanjës.

Në rreshtimin 4-2-3-1 lojtarët më të shtrenjtë janë francezi Kilian Mbape e anglezi Xhud Belingam, nga të cilët pritet shumë në këtë turne.

Shifra më e paktë që vlerësohet një lojtar është 45 milionë Euro, ndërsa 100 milionëshin e kalojnë 5 prej tyre.

Mbape udhëheq formacionin ideal të “EURO 2024”, vlen mbi

"euro 2024" formacioni ideal