Ibrahim Rugova

Amaneti që më la Ibrahim Rugova para se të ndërronte jetë, rrëfehet ish-Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu - Bota
Bota17 Maj 2018, 07:48

Amaneti që më la Ibrahim Rugova para se të ndërronte jetë, rrëfehet ish-Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu

Shkruar nga Pamfleti
Amaneti që më la Ibrahim Rugova para se të ndërronte

Amaneti që më la Ibrahim Rugova para se të ndërronte jetë, rrëfehet ish-Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu

Fatmir Sejdiu gjatë një interviste në emisionin ‘’Pressing’’ tregoi edhe amanetin e fundit që la Ibrahim Rugova para se të vdiste. ‘’Duhej ta trashëgonte Fatmir Sejdiu këtë post’’, kështu u shpreh ish-kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës.

“Rugova e ka thënë se unë duhet të jem njeriu që duhet të vazhdoj bisedimet dhe të udhëheq Ekipin e Unitetit. Këtë ia ka thënë edhe ambasadorit amerikan (Philip Goldberg, v.j), por edhe Petersenit (administratorit të UNMIK’ut, v.j.). Këtë e kam verifikuar, me fakte të vërteta”, është shprehur Sejdiu.

Ibrahim Rugova u nda nga jeta më 21 Janar të vitit 2006. Ai ka qenë Presidenti i Parë i Kosovës, po ashtu ka qenë edhe politikan, akadmik dhe shkrimtar shqiptar. Rugova ka mbajtur edhe titullin ”Doktor”.

Rajoni Fatmir Sejdiu Ibrahim Rugova ish-Presidenti i Kosovës