trajneri i Kombëtares

29 Mars 2022, 20:4820:48Sport

6 Shkurt 2022, 16:1916:19Sport
‘Sharlatan’, trajneri i kombëtares Panucci ‘fundos’ ish-Presidentin Nishani, e padit dhe i kërkon 100 - Aktualitet
Aktualitet 5 Shtator 2018, 16:03

‘Sharlatan’, trajneri i kombëtares Panucci ‘fundos’ ish-Presidentin Nishani, e padit dhe i kërkon 100

Shkruar nga Pamfleti
‘Sharlatan’, trajneri i kombëtares Panucci ‘fundos’

'Sharlatan', trajneri i kombëtares Panucci 'fundos' ish-Presidentin Nishani, e padit dhe i kërkon 100 mijë € dëmshpërblim

Ish-Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, e ka pësuar keq për një fjalë jo të denjë që i ka thënë trajnerit të kombëtares shqiptare, Cristian Panucci. Nishani e quajti Panuccin ‘sharlatan, që po shkatërronte edhe atë që ishte ndërtuar’, ndërsa tashmë kjo shprehje do t’o kushtojë shtrenjtë ish-Presidentit.

Mësohet se trajneri i kombëtares e ka paditur Nishanin në gjykatë dhe i kërkon të paguajë 100 mijë euro në formë dëmshpërblimi ndaj tij.

Padia është depozituar në gjykatën civile të Tiranës nga avokatët e Panuccit, i cili kërkon që të dëmshpërblehet për dëmin që i kanë shkaktuar deklaratat e ish-Presidentit Nishani.

“Bravo Kosova, Panucci një sharlatan që shkatërron dhe atë që ishte ndërtuar”, shprehej Nishani disa kohë më parë, pas ndeshjes Kosovë-Shqipëri, ku kombëtarja jonë humbi 3 me 0.

E pikërisht kjo deklaratë e Nishanit është paditur nga Panucci, padi e cila do të shqyrtohet nga gjyqtarja Anila Karanxha. Veç dëmit ekonomik Panucci kërkon dhe përgënjeshtrim të kësaj deklarate nga ish-Presidenti Nishani.

Aktualitet Bujar Nishani Cristian Panucci