Aktualitet 9 Mars 2023, 21:53

Nga kreu i SPAK-ut, kryeministri e deri te deputetët, sa paguhen në muaj funksionarët e lartë të shtetit?

Shkruar nga Pamfleti

Nga kreu i SPAK-ut, kryeministri e deri te deputetët, sa paguhen në

Një nga pyetjet që bëjnë shpesh qytetarët shqiptarë është se sa paguhen funksionarët e lartë të shtetit duke nisur nga Presidenti i Republikës, Kryeministri e deri te deputetët.  

Sipas listës së pagave më të larta në vend, kryeson ajo e Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë me 877,204 Lekë (bruto).

Më pas, lista vijon me kryetarin e SPAK 593,978 Lekë e me Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit 572,500 Lekë.

Në emisioni “Opinion” u diskutua mbrëmjen e sotme për pasuritë e funksionarëve të lartë të shtetit shqiptar ku dhe u radhitën edhe pagat më të larta të funksionarëve të shtetit shqiptar si më poshtë:

Nga kreu i SPAK-ut, kryeministri e deri te deputetët, sa paguhen në

pagat funksionarët e shtetit