Aktualitet23 Maj 2024, 13:42

Zhvatën 7.2 mln euro, kush janë 9 të përfshirët në skemën mashtruese me mikrokreditë

Shkruar nga Pamfleti

Zhvatën 7.2 mln euro, kush janë 9 të përfshirët në

Me kërkesë të Prokurorisë, Gjykata e Tiranës ka vendosur 9 masa sigurie, 5 “arrest në burg” dhe 4 “arrest në shtëpi” për administratorë të subjekteve financiare dhe përmbarues, nën akuzë për veprën penale ‘Skema mashtruese dhe piramidale’ pasi janë përfshirë në skemën e mashtrimit me mikrokreditë. 

Ata janë Aldo Daka, Albert Gega, Edmond Mato, Kejda Seferi, Arben Meskuti, Alban Kote, Alketa Tanushi, Jorsida Dervishi dhe Elda Ibro.

Zhvatën 7.2 mln euro, kush janë 9 të përfshirët nëZhvatën 7.2 mln euro, kush janë 9 të përfshirët nëZhvatën 7.2 mln euro, kush janë 9 të përfshirët nëZhvatën 7.2 mln euro, kush janë 9 të përfshirët nëZhvatën 7.2 mln euro, kush janë 9 të përfshirët nëZhvatën 7.2 mln euro, kush janë 9 të përfshirët nëZhvatën 7.2 mln euro, kush janë 9 të përfshirët në

Zhvatën 7.2 mln euro, kush janë 9 të përfshirët në
Elda Ibro