Ekonomi22 Maj 2024, 07:27

Kursi i këmbimit 22 maj 2024! Euro e pafuqishme ndaj lekut, mësoni me sa blihen dhe shiten monedhat e tjera

Shkruar nga Pamfleti
Kursi i këmbimit 22 maj 2024! Euro e pafuqishme ndaj lekut, mësoni me
Kursi i këmbimit 22 maj 2024!

Sot më 22 maj 2024, dollari amerikan blihet me 92.1 lekë dhe shitet me 93.1 lekë.

Euro blihet me 100 lekë dhe shitet 100.7 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 100.8 lekë, ndërsa në shitje me 101.8 lekë.

Paundi britanik blihet me 116.7 lekë dhe shitet me 117.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.4 lekë, ndërsa në shitje me 69 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Kursi i këmbimit 22 maj 2024! Euro e pafuqishme ndaj lekut, mësoni me

kursi i këmbimit 22 maj 2024!