Politike22 Shkurt 2024, 11:05

Ku do t'i gjejë PS 84 vota për të miratuar Amnistinë Penale? Bledi Çuçi: I kishim, por duam konsensus

Shkruar nga Pamfleti
Ku do t'i gjejë PS 84 vota për të miratuar Amnistinë
Bledi Çuçi

Ditën e sotme PS tërhoqi nga Kuvendi votimin e Amnistisë Penale, pasi nuk i kishte 84 vota për ta miratuar.

Për këtë kreu i grupit të PS, Bledi Çuçi tha se mazhoranca do respektojë traditën dhe do të presës që të miratohet edhe me votat e opozitës.

“Qëndrimin e Bashës s’kam çfarë komentoj. PS i ka votat dhe janë solide. Ne jemi të duruar për të respektuar traditën. Do të shohim se çfarë do të ndodhë në ditët në vijim. Sot e tërhoqem në respetk të traditës për ta votuar me…", tha ai për mediat pas seancës.

Kujt do t’ia kërkoni bashkëpunimin?

Në respekt të këtij bashkëpunii për ta votuar me konsensus të plotë, sot u tërhoqëm.  94 vota janë gjithmonë në parlament.

Publiku e e ka kuptuar kush e ka seriozsht, është një ligj ku përfitojnë, kur ka një grup të madh përfaqësusesish të PD që përfitojnë.

bledi Çuçi 84 vota për të miratuar amnistinë penale