Showbiz16 Prill 2024, 22:30

Kërkoi largimin nga shtëpia e BBV, vendimi që mori Jetmiri

Shkruar nga Pamfleti

Kërkoi largimin nga shtëpia e BBV, vendimi që mori Jetmiri

Jemtiri kërkoi gjatë ditëve të fundit të dilte nga shtëpia e “Big Brother Vip”, pasi pretedonte se po i shkeleshin të drejtat.

Megjithatë, pas diskutimeve gjatë spektaklit, ai vendosi të qëndrojë, duke thënë se vendimin e tij do e japë të shutnën e ardhshme.

"Në të gjithë logjikë, duket sikur ju doni të gjeni një justifikim. Paaftësitë që gjeni tek banorët e tjerë e justifikoni me faktin që jo unë kam hyrë më vonë etj. Jam munduar t’i njoh personalisht të gjithë, pa sjellë ansjë ifromacion nga jashtë. Doja ta cilësoja. Duket sikur fakti që unë kam qenë më parë, që e kam bërë më parë, sikur kërkohet të mbrohet njëra anë e medaljes. Unë kam kërkuar vetëm barazi dhe drejtësi. Meqë është hapur një televotim, unë vendimin do ta komunikoj të shtunën", tha Jetmiri.