Showbiz28 Mars 2023, 18:34

Luizi dhe Qetsori “pakt” për liderin e shtëpisë

Shkruar nga Pamfleti

Luizi dhe Qetsori “pakt” për liderin e shtëpisë

Duket se raporti i Luizit dhe Qetsorit është normalizuar pasi nuk ka pasur shumë përplasje mes tyre.

Së fundmi ata i kanë kërkuar nder njeri-tjetrit për vota për tu bërë lider i shtëpisë.

Ka qene Luizi ai që i ka kërkuar votën i pari Qetsorit që kësaj jave të marrë për herë të parë titullin që ka kohë që po e kërkon.

Ndërkohë Qetsori iu përgjigj se kjo mund të ndodhte nëse Luizi do ta votonte për lider javën e ardhshme.

Por Luizi i tha se i’a ka premtuar Deas votën për javën tjetër.

 

luizi qetsori