Dom Gjergj Meta u jep zemër studentëve: Ju mund ta bëni ndryshimin. Lëreni politikën plakë në “shenjtninë” e saj - Aktualitet
Aktualitet 6 Dhjetor 2018, 12:49

Dom Gjergj Meta u jep zemër studentëve: Ju mund ta bëni ndryshimin. Lëreni politikën plakë në “shenjtninë” e saj

Shkruar nga Pamfleti
Dom Gjergj Meta u jep zemër studentëve: Ju mund ta bëni

Dom Gjergj Meta

Protestat e studentëve kanë ekzaltuar disa shpirtra. Duken se të gjithë presin një ndryshim rrënësor në Shqipëri. Edhe Dom Gjergj Meta u jep zemër studentëve protestues. Ai u bën thirrje studentëve të mos ndalen.

Reagimi i plotë:

Rastësisht sot ju pashë në Tiranë duke protestuar. Ishit shumë. Të rinj e të freskët. Kushedi sa ëndërra keni në zemrat tuaja. Por, keni ndezur edhe te ne të rriturit dëshirën për të ëndërruar.

Në fakt, ndenja disi anash, teksa ju shihja, sepse nuk doja të prishja atë dekor, sikurse jua prishin përfaqësuesit e politikës, sidomos asaj opozitare që duke mos pasur kauza vjedh kauzat tuaja.

Ju jeni në fakt përgjigja më e mirë ndaj atyre që duan të ikin nga ky vend, sepse politika e qeverisë ua ka bërë t’u gërtitet ky vend. Ju jeni përgjigja më e mirë ndaj një grupimi opozitar pa mendim substancial, sidomos të atyre rioshave që janë plakur para kohe dhe ndaj një qeverisje pa vizion tërësor.

Ju jeni përgjgja më e mirë ndaj ne të rriturve që mbetëm duke u kap’ nëpër studjo televizive pa asnjë produkt. Faleminderit studentë!  Jua di për nder që jeni dhe që ngrini zërin tuaj. Mos pranoni t’ju vjedhin kauzat apo t’ju blejnë. Forconi mendimin tuaj dhe shkojini deri në fund. Keni të drejtë derisa sa doni një të ardhme.

Ju mund ta bëni ndryshimin. Lëreni politikën plakë në “shenjtninë” e saj. Mos u ndalni. E drejta juaj është e ardhmja e vendit tonë.

Ju admiroj pafund!

Aktualitet Dom Gjergj Meta