Aktualitet29 Shtator 2023, 20:39

“Kur mbrëmja të zë mbi qiellin e Beogradit…”, paralajmëron Artan Hoxha: Po vjen ora sërish për bombarduesit e rëndë B-52

Shkruar nga Pamfleti

“Kur mbrëmja të zë mbi qiellin e Beogradit…”,

Gazetari Artan Hoxha ka reaguar mbi tensionet e shumta mes Kovës dhe Serbisë.

Ai ka publikuar një video nga bordi i një avioni, teksa ka fluturuar mbi Beograd.

Hoxha shprehet se nuk është çudi që kështu si ka nisura, avionët e SHBA që bënë bombardimet në 199 të kthehen sërish.

Kur mbrëmja të zë mbi qiellin e Beogradit… Në fakt është thjeshtë një avion civil, ATR 72 me helike të jashtme…

Por më duket, se po i vjen ora sërish, për një xhiro të shpejtë nga bombarduesit e rëndë B-52 të US Army….

Sigurisht në kuadër të NATO-s…”, shkruan ai.