Ekonomi 1 Qershor 2023, 08:02

Euro dhe dollari në pikiatë, mësoni si këmbehen sot monedhat e huaja    

Shkruar nga Pamfleti

Euro dhe dollari në pikiatë, mësoni si këmbehen sot monedhat

Monedha e eurozonës shitet sot me 110.2 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 103.2 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 127.3 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 76.8 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 113.1 lekëve. Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.73 lekë.

euro dhe dollari kursi i këmbimit