TAGS-AT E JAVËS

Forum2026-06-18 20:52:00

Llahinkat e Vettingut ngjiten në Apel, pse hesht Berisha?

Shkruar nga Myslim Murrizi
Llahinkat e Vettingut ngjiten në Apel, pse hesht Berisha?
Myslim Murrizi

Ajo që më habit shumë është heshtja e deputetëve të opozitës dhe e PD-së për emërimin e këtyre bythëpërdredhurve në mënyrë të pistë dhe antikushtetuese në gjykatë.

Sot Këshilli i Lartë Gjyqësor i emëroi llahinkat e vetingut gjyqtarë në Gjykatën e Apelit Administrativ.

Tani shqiptarët "nuk besoj" se do të kenë më probleme me gjykatat, se këta që përdridhen në valle si cingije do të "japin" drejtësi siç "kanë dhënë" 9 vjet në veting.

Ajo që më habit shumë është heshtja e deputetëve të opozitës dhe e PD-së për emërimin e këtyre bythëpërdredhurve në mënyrë të pistë dhe antikushtetuese në gjykatë.

Apo ngaqë grupi parlamentar i PD-së drejtohet nga bythëpërdredhur, si duket ju pëlqejnë këta që ngjajnë me njëri-tjetrin.

Fol një fjalë, o doktor Berisha, se është Ina Rama e bulevardit, se Gaz Bardhi dhe "qeflinjtë" e tjerë të bulevardit kënaqen shumë kur emërohen dhe promovohen në gjyqësor dhe çdo hallkë të pushtetit bythëpërdredhur të kësaj kategorie.

Shihni dhe ju o qytetarë flamingo-dashës që keni besim te reforma në drejtësi se kush do të japë drejtësi, ata që në vitet 2008-2009 heshtën për pronat e vjedhura dhe bashkëpunuan me njëri-tjetrin për t'i vjedhur pronat në bregdet.

myslim murrizi sali berisha vetingu apeli

Lini një Përgjigje